Wehkamp kortingscode

Webwinkel Wehkamp.nl is het bekendste online warenhuis in Nederland.
Niet alleen hebben ze veel leuke artikelen de prijs is ook erg goed.
Op onze pagina's vind u de laatste kortingscodes en aanbiedingen.

kortingscode Wehkamp

Toon alle Wehkamp kortingscodes en korting


vrijdag 22 februari 2013

Extra veel korting bij Wehkamp.nl

De laatste dagen van de sale zijn in volle gang. Bij de webwinkel wehkamp.nl kunt u nu extra veel besparen op wintersport artikelen, sanitair en mode. Tijdens deze laatste sale dagen kunt u ook rekenen op een extra korting van 20% op veel artikelen.

Wehkamp topdeals 5 dagen korting
Bij Wehkamp.nl kunt u nu extra veel besparen op uw aankoop tijdens de Wehkamp topdeals. De webwinkel Wehkamp.nl staat bekend om het grote assortiment en de goedkope prijzen maar nu is er nog meer korting tijdens de Topdeals dagen. 5 dagen lang maximaal besparen op een heleboel artikelen zoals stofzuigers, de playstation 3, Apple iphone, wasmachines, televisie toestellen, koelvriescombinaties, Nintendo 3DS XL en nog veel meer geweldige artikelen.

Natuurlijk kunt u altijd veel besparen bij Wehkamp.nl maar nu tijdens de laatste sale dagen van 2013 kunt u al mode kopen voor 5 euro en daarbij krijgt u ook nog eens 20% extra korting op uw bestelling. Als dat niet voordelig kopen is.

Daybreaker voor extra veel voordeel
Iets wat veel mensen niet weten is dat er bij Wehkamp.nl ook iedere dag een dagaanbieding is. Ze noemen dit de daybreaker. De daybreaker is iedere dag een ander artikel wat wordt aangeboden met erg veel korting en wat maar 24 uur te bestellen is. U kunt precies zien hoeveel tijd u nog heeft om het artikel te bestellen door de klok te volgen op de pagina.

Wehkamp.nl bezorgt binnen 24 uur
Natuurlijk geld ook op de afgeprijsde artikelen dezelfde goede service die u van Wehkamp mag verwachten. De kwaliteit is erg hoog en de service is gegarandeerd goed. Als u vandaag bestelt voor 22:00 dan kunt u het artikel al de volgende dag in ontvangst nemen. De 24 uurs levering is iets waar de webwinkel trots op is en waar ze al jaren achter staan.