Wehkamp kortingscode

Webwinkel Wehkamp.nl is het bekendste online warenhuis in Nederland.
Niet alleen hebben ze veel leuke artikelen de prijs is ook erg goed.
Op onze pagina's vind u de laatste kortingscodes en aanbiedingen.

kortingscode Wehkamp

Toon alle Wehkamp kortingscodes en korting


woensdag 27 februari 2013

Korting Wehkamp en alles voor de tuin.

Het winterseizoen is nu nog aan de gang, maar bij veel mensen beginnen de kriebels toch weer al te komen, want de lente is in aantocht! Veel mensen zijn dan weer vaker buiten te vinden in de tuin of op het balkon. Bij Wehkamp kunt u terecht voor een groot aanbod van tuin en klusartikelen, om het buiten verblijven nog aantrekkelijker te maken. Zo kunt u straks extra genieten van het eerste zonmomentje buiten.

Wehkamp heeft de laatste trends in tuinmeubelen
Voor uw tuinset, loungebank, tuinstoelen, ligbed en tuintafel kunt u bij Wehkamp uitstekend slagen. De laatste tuinmeubelen volgends de trends en mode kunt u daar vinden, veel bekende merken zoals Exotan, Livin Garden en SenS-Line zijn weer op voorraad.

Wilt u uw tuin of balkon weer eens mooi aankleden dan kunt u slagen voor bloempotten, plantenbakken, vuurkorven, tuinverlichting en vele andere artikelen, zelf voor de kindertuin is er van alles online te verkrijgen. Leuke speelhuisjes, zandbakken en vrolijke picknicktsets je kunt het zo gek niet bedenken!

Ook voor onderhoud in de tuin
Heeft uw tuin of terras wat onderhoud nodig, neem dan eens een kijkje bij het tuingereedschap zoals bladblazers en grasmaaiers en de hogedrukreinigers. Voor de nieuwe planten die straks weer de tuin in moeten zijn er oppottafels en kweekkassen, begin dus op tijd met het kweken van uw eigen bloemen en planten. Voor grote en kleine tuinen is er wel een juist formaat te vinden.

Voor het inwendige genot zijn er barbecues en buitenkeukens te verkrijgen, wat is nou heerlijker dan op een lekkere lente of zomeravond met uw vrienden en familie buiten te dineren in de vorm van een lekkere barbecue of ander gerecht.

Korting bij Wehkamp.nl
Op dit moment krijgt u 20% korting op tuinhuisjes bij Wehkamp.nl, dus neem snel een kijkje online! Tevens is er nog een geweldige sale bezig, op diverse tuin en klus artikelen krijgt u nu kortingen oplopend tot maar liefst 60% vergeet dus niet om op de sale afdelingen een kijkje te nemen!