Wehkamp kortingscode

Webwinkel Wehkamp.nl is het bekendste online warenhuis in Nederland.
Niet alleen hebben ze veel leuke artikelen de prijs is ook erg goed.
Op onze pagina's vind u de laatste kortingscodes en aanbiedingen.

kortingscode Wehkamp

Toon alle Wehkamp kortingscodes en korting


woensdag 20 maart 2013

Een heleboel Wehkamp korting deze maand

Wehkamp kortingLeuke nieuwe acties bij Wehkamp.nl met lekker veel korting. Nu krijgt u bij Wehkamp 15% korting op jassen & jasjes voor heren, dames en kinderen. De nieuwe collectie is toegevoegd aan de website en natuurlijk horen daar ook erg veel leuke nieuwe jassen bij. De nieuwe collectie is vol met de leukste nieuwe modellen en nu met een korting van 15% is het wel erg leuk jassen kopen. Natuurlijk zijn de jassen uit de nieuwe collectie ook te koop met de leuke korting. De mooiste kleuren en natuurlijk ook de metallic look jasjes zijn te koop.

Korting op buffet & vitrinekasten
Natuurlijk zijn er ook tal van andere leuke acties in de Wehkamp webwinkel. Zo is er bijvoorbeeld ook korting op buffet & vitrinekasten en ook op hoeslakens krijgt u nu 15% korting. Ook krijgt u 40% korting op black boxsprings. Voor de junior slaapkamer krijgt u nu zelfs 50% korting op bedden. Dit is dus de tijd om een nieuwe slaapkamer te bestellen met leker veel korting.

Extra korting op kinderkleding
Shoppen voor nieuwe kinderkleding is wel erg leuk deze maand, want nu krijgt u niet alleen korting op leuke nieuwe jassen maar ook is er een actie waarbij u 50% korting krijgt op de 2e kids Denim broek van WE fashion. C&A broeken en jeans zijn zelfs al vanaf 8.90 te koop. Nu is het dus het moment om lekker goedkoop nieuwe broeken in te kopen voor de kids.

Wehkamp kortingcode en korting
Voor extra veel korting kijkt u dus deze maand bij Wehkamp.nl, op bijna alles krijgt u nu wel korting en er is gegarandeerd een actie bij die u kunt gebruiken. Misschien is er binnenkort ook weer een Wehkamp kortingscode waarmee u nog extra kunt besparen op uw aankopen.