Wehkamp kortingscode

Webwinkel Wehkamp.nl is het bekendste online warenhuis in Nederland.
Niet alleen hebben ze veel leuke artikelen de prijs is ook erg goed.
Op onze pagina's vind u de laatste kortingscodes en aanbiedingen.

kortingscode Wehkamp

Toon alle Wehkamp kortingscodes en korting


zondag 10 maart 2013

Hoofdtelefoons met style bij Wehkamp!

Kennen jullie de walkman en de discman van vroeger nog? Toen deze uitkwamen hadden veel mensen moeite met de grote hoofdtelefoons die erbij zaten, deze werden dan ook al snel vervangen door de kleine oortjes. Tegenwoordig denkt men daar weer anders over de oversized hoofdtelefoons zijn dan ook weer helemaal in. In het huidige straatbeeld zijn deze dan ook niet meer weg te denken, veel trends worden bepaald vanuit de hip hop scene uit Amerika. Deze zijn begonnen met het dragen van grote hoofdtelefoons zelfs afgestemd op de stijl en de kleur van de kleding. En die trend hebben we in Nederland dan ook overgenomen.

Kleur erg belangrijk
Bij het aanschaffen van een hoofdtelefoon kijkt men tegenwoordig niet alleen meer naar de kwaliteit daarvan, de kleur en een opvallend design zijn bijna nog belangrijker. Het is tegenwoordig echt een heuse mode accessoire die je stijl bepaalt. Sommige jongeren dragen hem de hele dag om de nek of in de winter bovenop de muts om een fashion statement te maken. Er zijn inmiddels diverse merken die verschillende kleuren en stijlen in het assortiment hebben. Neem zo bijvoorbeeld het Zweedse merk Wesc deze heeft de mooiste kleuren in de collectie. Een heel bekend en populair merk is Beats by Dr Dre. Dit merk is onder de jeugd zeer geliefd. Deze hebben naast het hippe uiterlijk ook nog de eigenschap al het overbodige geluid te verwijderen, zo kun je optimaal genieten van je muziek. Sommige modellen hebben zelfs een ingebouwde microfoon om handsfree te bellen. Een hoofdtelefoon hoeft echt niet saai te zijn, dat bewijst het merk House of Marley met de vele details en extra’s, een mooie design met een uitstekende kwaliteit.

Ruime keuze bij Wehkamp.nl
Dus de conclusie is de grote hoofdtelefoon is weer helemaal hip, meer als modeobject dan geluidsdrager! Bij Wehkamp hebben de een enorme keuze van diverse verschillende modellen. Neem een kijkje en kies de hoofdtelefoon die bij jouw outfit past!