Wehkamp kortingscode

Webwinkel Wehkamp.nl is het bekendste online warenhuis in Nederland.
Niet alleen hebben ze veel leuke artikelen de prijs is ook erg goed.
Op onze pagina's vind u de laatste kortingscodes en aanbiedingen.

kortingscode Wehkamp

Toon alle Wehkamp kortingscodes en korting


zaterdag 2 maart 2013

Nu lekker veel korting bij Wehkamp.nl

Het populairste online warenhuis van Nederland is Wehkamp.nl. De webwinkel Wehkamp is zo populair omdat het een enorm aanbod heeft van de beste artikelen die ze verkopen voor zeer concurrerende prijzen. De beschikbare categorieen bestaan uit alles wat u nodig kunt hebben zoals damesmode, games en speelgoed, computers en telecom maar ook wonen en slapen of huishoudapparatuur.

Extra veel besparen bij Wehkamp
De Sale is weer voorbij, maar toch is het mogelijk om nu extra veel te besparen bij Wehkamp.nl. Er is nu de wehkamp easy sale met heel veel korting op allerlei artikelen. Zo krijgt u wel 70% korting op Speelgoed en in de categorie sport en vrije tijd, 60% korting op tuinspullen, 15% korting op games en computer spullen en tevens is er een gedeelte waarbij u voor dames- en herenmode kunt kopen vanaf 5 euro.

Korting op de nieuwe sportmode
De nieuwe collectie is binnen en u krijgt nu korting op nieuwe items. Zo is er nu 10% korting op de nieuwe sportmode. De nieuwe voetbalschoenen of een sporttop van de nieuwe collectie koopt u dus nu al met korting!

Nieuwe collectie is binnen
De nieuwe collectie is binnen. Schoenen en laarzen maar ook kleding voor het nieuwe seizoen is nu volop verkrijgbaar. Wat een mooi seizoen staat er voor de deur, er zijn weer zoveel leuke nieuwe artikelen toegevoegd aan de collectie, zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Zo zijn er ook weer heel veel nieuwe modellen schoenen, pumps, enkellaarzen en laarzen binnengekomen voor lente en zomer. Wacht dus niet langer en neem nu alvast een kijkje voordat uw maat niet meer te krijgen is!